Billede af verdensnyheden i-walk.

2. oktober 2024

ABENA forhandler nu verdensnyheden i-walk

Fra i dag finder du verdensnyheden i-walk i vores sortiment – en innovativ robot-platform, der med ganske få greb kan transformere din manuelt operative i-mop rengøringsmaskine til en automatisk vaskerobot.

i-team er verdenskendt for deres innovative maskinløsninger til alle typer af rengøringsopgaver, heriblandt den populære serie af i-mops, skabt med fokus på funktionalitet, effektivitet og ergonomi – og i samarbejde med i-team introducerer vi nu en revolutionerende  i-mop-nyhed i ABENAs sortiment.

I ABENA forhandler vi nu verdensnyheden i-walk – en robot-platform, der nemt og enkelt kan gøre din i-mop XL selvkørende.

I-walk kan påsættes din i-mop XL, hvorefter din i-mop kan køre automatisk og rengøre dine gulve på samme måde, som du kender det fra andre automatiske rengøringsrobotter.

Fordelen ved en i-walk er, at du får kombinationen af det bedste fra to verdener – du får i-walks automatiske robotrengøring, så din i-mop kan vaske gulvet selv, mens du samtidig beholder muligheden for manuelt at rengøre fleksibelt i hjørner, langs kanter samt andre svært fremkommelige steder, da i-walk nemt og hurtigt kan til- og frakobles din i-mop XL.

Produktfoto af i-walk

Hvorfor investere i i-walk?

Transformerer nemt din i-mop til en vaskerobot – og tilbage igen
På den måde får du en manuel operativ rengøringsmaskine og en automatisk robot på samme tid. På den måde kan du lade robotten rengøre de store flader og selv maskinelt rengøre de skarpe hjørner eller svært fremkommelige steder.

Kan bruges på din eksisterende i-mop XL
Hermed undgår du at skulle ud og investere i en ny, dyr robotløsning – og du beholder den velkendte rengøringseffektivitet, du har med din i-mop.

Du får fortsat i-moppens vand-, kemi- og tidsbesparende egenskaber
Du bibeholder alle besparelser fra din i-mop XL, som du kender, da du fortsat kan anvende din i-mop XL som normalt - du kombinerer dem blot med muligheden for at rengøre med automatisk robotteknologi, som giver dig frie hænder til andet vigtigt arbejde.

Hør mere om i-mop

i-mop familien – en smartere måde at gøre rent på

i-mop familien fra i-team rengør op til 70 % hurtigere end konventionel vask med microfibermoppe og op til 30 % hurtigere end gulvvask med traditionel gulvmaskine. Alle i-mop-maskiner er skabt til at kunne udføre maksimal manøvredygtighed, så du kan komme helt ud til kanten og ind under forhindringer.*

I ABENA er vi stolt samarbejdspartner med i-team, og vi forhandler alle i-mop-modeller samt øvrige maskiner. Læs meget mere om vores rengøringsløsninger inden for maskiner


*Kilde: i-team